top of page
Пошук
  • lizeymilitary

ХРИСТОС НАРОДИВСЯ, СЛАВІМО ЙОГО!!!

Адміністрація ліцею щиро вітає з Різдвом Христовим усіх, хто нині відзначає це величне свято.

Ці дні завжди були часом сімейного єднання, та цьогоріч настрій українців приглушений звуками сирени, ворожими обстрілами та вибухами. За родинним столом багато кому не вистачатиме найдорожчих серцю, хтось міцно тримає оборону на бойових позиціях, а Ангельське воїнство охороняє нас з небес. Багатьох розділяють війна і кордони.

Це Різдво під час війни, ми запам’ятаємо саме таким - підлими обстрілами українських міст і сміливою боротьбою наших Героїв.

Нехай світло Різдвяної зірки проб’ється через темряву війни, осяє та обігріє ваші домівки теплом сердець мільйонів християн, що сьогодні по всьому світу підтримують нашу країну в битві з російським злом та моляться за Україну!

Хай усі наші воїни, які щодня, щогодини та щохвилини боронять нас та весь світ, якнайшвидше повернуться додому, а в Україні запанують мир і спокій.

Як жодні злі сили не змогли перешкодити народженню Божого дитяти, так ніщо не зможе зупинити нас на шляху до Перемоги! Адже навіть після найтемнішої ночі завжди настає світанок.

З Різдвом Христовим та прийдешнім Новим Роком!



46 переглядів0 коментарів
bottom of page