top of page
Пошук
  • lizeymilitary

Урочистості з нагоди вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту



У Новоград-Волинському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою відбулися урочисті заходи з нагоди вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту.

З особливим хвилюванням і радістю випускники отримали документ про освіту та нагрудний знак. Це визначна подія, довгоочікуваний день, що не губиться на довгій життєвій дорозі та завжди світиться теплим вогником спогадів.

З вітальним словом виступив директор ліцею Віктор Онищук, а також класні керівники, вихователі та батьки.

На знак вдячності та поваги, батьки випускників подарували ліцею спортивне обладнання – гімнастичні бруси, на яких займатимуться наступні покоління ліцеїстів. Адміністрація закладу висловлює щиру подяку вихованцям та батькам за цей пам’ятний подарунок.

На завершення заходу відбувся випускний вальс, прощання з прапором ліцею та проходження урочистим маршем. Всі заходи пройшли у надзвичайно теплій атмосфері. Присутніх переповнювали емоції, слова вдячності та смуток прощання.

Попереду у вчорашніх ліцеїстів доросле та самостійне життя, яке більшість з них присвятить служінню Україні. Бажаємо нашим випускникам успіхів та перемог, досягнення високих цілей, твердо та впевнено крокувати по життю, Божого благословення та мирного неба над головою!









575 переглядів0 коментарів
bottom of page