top of page
Пошук
  • lizeymilitary

«У спорті наша сила і здоров’я»



Традиційно, на початку вересня у всіх освітніх закладах проходять заходи, присвячені Дню фізичної культури та спорту.

З цієї нагоди, в Новоград-Волинському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою було проведено Олімпійський тиждень «У спорті наша сила і здоров’я».

Протягом тижня ліцеїсти змагалися у наступних видах спорту: футбол, волейбол, теніс, армреслінг, гирьовий спорт та перетягування канату.

Також, за ініціативи директора Дитячо-юнацької спортивної школи ім. В.П. Єрмакова Дмитра Пісоцького, в рамках проведення Олімпійського тижня відбулося змагання з футболу між командою ліцею та збірною дівочою командою «Звягель» WU-14, в якому перемогу виборола команда ліцею.

За результатами Олімпійського тижня найкращими виявились:

- Змагання з гирьового спорту: 1 місце серед хлопців – Метельський Дмитро (10-Б клас), серед дівчат – Матвійчук Тетяна (10-Б клас);

- Армреслінг: 1 місце серед хлопців – Кухта Денис (10-В клас), серед дівчат – Матвійчук Тетяна (10-Б клас);

- Настільний теніс – Ткачук Ганна (10-Б клас);

- Змагання з перетягування канату – 10-А клас;

- Футбол – 10-Б клас;

- Волейбол – 10-Б клас.

Переможців змагань було нагороджено грамотами і призами від ліцею та подарунками від спонсорів – футбольним та волейбольним м’ячами.

Адміністрація ліцею висловлює щиру вдячність за спонсорську допомогу та підтримку у проведенні Олімпійського тижня Дитячо-юнацькій спортивній школі ім. В.П. Єрмакова, в особі директора школи Дмитра Пісоцького та Новоград-Волинській РМО ТСОУ, в особі голови організації Любові Бочковської.








166 переглядів0 коментарів
bottom of page