top of page
Пошук
  • lizeymilitary

«У блакитному»: Міжнародний день поширення інформації про аутизм




2 квітня – Всесвітній день поширення інформації про аутизм. Цей день започаткували в 2007 році , щоб поширювати інформацію про розлад в усьому світі. Блакитний колір і пазли є символами цього дня.

Щороку в усьому світі проходять акції та флешмоби, з метою звернути увагу суспільства на цю проблему. Наш ліцей не оминув цієї важливої дати. Отож учасники освітнього процесу закладу долучились до Всесвітнього благодійного флешмобу «Одягни блакитне» – в одязі кожного вихованця та педагога був присутній синій колір.




Крім того, сьогодні відбулася онлайн-конференція з представницею ГО «Аутизм-Житомир» Світланою Монжиєвською, яка виховує дитину з синдромом аутизму.

Під час зустрічі розповідалося про особивості виховання таких дітей, ранню діагностику та способи комунікації. На превеликий жаль, таких дітей народжується все більше. Тому ми повинні знати, що такі діти є, і як потрібно їх підтримувати. Аутизм не виліковний, але при своєчасній діагностиці та корекційному втручанні, дитина може бути адаптована до життя у дорослому віці.








117 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page