top of page
Пошук
  • lizeymilitary

Тиждень інформатики


З 16 по 20 жовтня 2023 року проходив тиждень інформатики, метою якого було підвищити інтерес учнів до навчальної дисципліни “інформатика”.

Відкриття Тижня розпочалося з представлення стінгазети «Інформаційний вісник» та гумористичної сторінки « Придумай креативну назву фото» .

Також були заплановані та проведені наступні заходи:

-Інтелектуальна гра «Інформаційний калейдоскоп»(10-11 кл.).

-Відкритий урок в 10-В класі на тему : « Програмні засоби для складних обчислень, аналізу даних та фінансових розрахунків».

-міні- виставка « Екскурс у минуле інформатики».

Завершився тиждень підведенням підсумків.



Так, найкреативнішими назвами було визнано: «Коли хотів дорогий ноутбук, але хватило тільки на яблуко», «Вчителі намагаються розібрати наш почерк», «Коли побачив список на звільнення, а тебе там немає» .Але автори побажали залишитися невідомими.

В інтелектуальній грі перемогу з рахунком 18:15 здобула збірна команда ліцеїстів 11-х класів. Найактивнішими були Костюмінський А.(11-А) , Кирилович І.(10_А) та Антонюк В. (10-Б).

Подяки за активність під час відкритого уроку отримали Вальчук Д.та Браценюк Д.

Але найбільше зацікавила ліцеїстів міні- виставка« Екскурс у минуле інформатики», яка була розміщена в приміщенні бібліотеки.

Всі заходи, проведені під час Тижня інформатики, були спрямовані на розвиток творчої фантазії учнів, їх логічного мислення, вміння орієнтуватися в інформаційному просторі, формування обов’язковості, відповідальності, креативності

5 переглядів0 коментарів
bottom of page