top of page
Пошук
  • lizeymilitary

Світле свято Христового Воскресіння

Оновлено: 24 квіт. 2022 р.

Великдень – найбільше свято, яке кожен з нас завжди зустрічає з великим почуттям радості. Цього року українці по-особливому чекають на це світле свято. Поки наші воїни боронять українську землю від окупанта-нелюда, ми щоденно молимося за мир в Україні, за кожного Захисника та Захисницю, просимо Бога дарувати нам Перемогу.

З нагоди Великодніх свят в нашому закладі було організовано ряд заходів для родин внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають на території ліцею. Виховною службою закладу був проведений конкурс дитячих малюнків на кращу вітальну листівку та майстер-клас з розпису писанок. Вихователі разом з дітьми створили тематичну стіннівку «Ми за Мир у всьому Світі». Соціально-психологічна служба закладу проводила інтерактивні тематичні заняття та ігри з дітьми. В бібліотеці пройшли тематичні зустрічі «Весь християнський світ чекає Великдень».

Молодіжна рада міста Новограда-Волинського та студія свят «Креатив» подарували дітям святковий захід з аніматорами, іграми та піснями. Також молодіжною радою було організовано поїздку на зефірну фабрику «Жако», де для родин внутрішньо переміщених осіб відбулася екскурсія на виробництві солодощів, під час якої всі учасники отримали багато позитивних емоцій та приємні подарунки.

Християнська церква «Ранкова зірка», українська християнська місія і церква "Вефіль" провели благодійну Великодню програму, привітали дітей зі святами та подарували подарунки.

Управління культури і туризму Новоград-Волинської міської ради організувало захід для родин внутрішньо переміщених осіб «Великодня писанка: історія і традиції» від краєзнавчого музею.

Гурток "Школа місцевого самоврядування" Центру позашкільної освіти під керівництвом Олени Костюк привітав дітей та батьків зі святом і провів цікавий захід, під час якого на малечу чекав сюрприз - репетиція казки патріотичного спрямування "Ріпка" на новий лад у віршованій формі, де всі змогли спробувати себе у ролі казкових героїв.

Громадська організація "Світова молодіжна спільнота" та церква "Ковчег" з міста Житомира подарували дітям святковий Великодній концерт та подарунки.

Дякуємо усім організаціям за те, що у цей нелегкий для України час, допомогли подарувати радість та позитивні емоції родинам, які постраждали у наслідок повномасштабних військових дій на території нашої Держави.

З метою підтримки бойового духу українських Героїв, колектив нашого закладу разом з дітьми внутрішньо переміщених осіб, взяв участь у благодійній акції «Великдень РАЗОМ» та підготував Великодні подарунки для наших Захисників. Нехай кожен воїн відчує атмосферу Великоднього свята! Ми сподіваємося, що наша увага, підтримка і тепло зігріють Захисників, нададуть їм сил та витримки.

Щиро вітаємо усіх зі світлим святом Христового Воскресіння! Бажаємо усім міцного здоров’я, душевної чистоти та благодаті святого Духа, мирного неба над нашою країною! Віримо в Перемогу та світле майбутнє нашої Держави. Все буде Україна!
































182 перегляди0 коментарів
bottom of page