top of page
Пошук
  • lizeymilitary

Робота ліцею під час осінніх канікул

Оновлено: 27 жовт. 2023 р.

Під час осінніх канікул педагогічний колектив ліцею провів плідну роботу, відповідно до складених та затверджених графіків.


23.10.2023 р., відбулося методичне об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу. Тема засідання «Сучасний урок у контексті компетентнісного підходу». Були використані цікаві форми та методи проведення такі як: «Світове кафе», «Круглий стіл», «Вернісаж педагогічних знахідок».




А засідання МО вчителів природничо-математичного циклу пройшло у нетрадиційному форматі, а саме у формі педагогічного брейнстормінгу . І тему обрали цікаву : «Вплив інноваційних технологій на особистість ліцеїстів». На цій зустрічі члени МО поглибили уявлення про сучасний урок як засіб впливу на особистість, ділились власним досвідом, різноманітними методичними ідеями. З отриманням нової інформації ,педагоги обговорювали незрозумілі моменти, грали, задавали запитання, накопичували досвід колег.






25 жовтня відбулося засідання МО вчителів та вихователів військово-фізичного циклу за темою " Формування у ліцеїстів орієнтирів на загальнолюдські цінності." Своїм досвідом роботи поділилися Онищук В.Л., Черначук О.Л., Скаковська Г.А., Парфенюк В. В.,Палій Н.А.,Скульський О.В.


Члени МО побували в ролі ліцеїстів, приймаючи участь в іграх, вправах, інших завданнях, які педагоги використовують у своїй роботі. Засідання МО пройшло в легкій, невимушеній атмосфері .






А завершився тиждень засіданням педагогічної ради, пріоритетним питанням якої було "Адаптація ліцеїстів 10-х класів до нових умов навчання"

2 перегляди0 коментарів
bottom of page