top of page
Пошук
  • lizeymilitary

Військово-спортивні змагання «Майбутні Захисники»

В рамках місячника, присвяченого Дню захисника та захисниці України, а також на честь усіх Героїв, які загинули за волю та незалежність нашої Держави, у Новоград-Волинському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою відбулися військово-спортивні змагання «Майбутні Захисники».

Оцінювання ліцеїстів здійснювалося за такими видами змагань: метання гранати на дальність, змагання з футболу, змагання з волейболу. Під час змагань усі команди показали досить високі результати. Кращою у змаганні з метання гранати виявилася команда 11-Б класу, перше місце з футболу виборола команда 11-В класу, перше місце з волейболу посіла команда 10-Б класу. В особистому заліку за найкращий результат у змаганні з метання гранати на дальність було відзначено ліцеїста 11-Б класу Михайлова Владислава. За загальними результатами військово-спортивних змагань, взводом-переможцем було визначено команду 11-В класу.

На підведення підсумків змагань та нагородження переможців, до ліцею завітали заступниця міського голови Наталія Борис та директор Новоград-Волинського міського центру соціальних служб Олена Котова, які вручили переможцям відзнаки і цінні подарунки та передали комплект матеріалів для дозвілля і психологічної підтримки від фонду ООН – ЮНІСЕФ, який стане в нагоді для військово-фізичної підготовки наших вихованців. Також, у заході взяла участь голова Новоград-Волинської районно-міської організації ТСОУ Любов Бочковська, яка в свою чергу нагородила учасників змагань призами.

Адміністрація ліцею висловлює щиру вдячність усім меценатам за партнерську співпрацю та спонсорську допомогу.









167 переглядів0 коментарів
bottom of page