top of page
Пошук
  • lizeymilitary

Відбувся звіт керівника закладу


Відповідно до Положення про порядок звітування керівників закладів освіти, Закону України «Про освіту», 29.08.2022 року у Новоград-Волинському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою відбувся звіт керівника закладу Онищука Віктора Леонідовича, під час якого було представлено аналітичну доповідь про діяльність закладу у період 2021-2022 навчального ріку.

На зборах були присутні батьки та члени колективу. Під час виступу директор ліцею ознайомив присутніх з особливостями освітнього процесу та проведеними виховними заходами протягом навчального року. Зокрема учасників зібрання було поінформовано про рівень навчальних досягнень ліцеїстів, результати здачі національного мультимедійного тесту випускників закладу та результати вступу у вищі навчальні заклади, результати підсумкової атестації з профільного предмету.

Також, Віктор Леонідович представив інформацію про використання благодійних внесків та покращення матеріально-технічної бази ліцею.

За результатами анонімного опитування присутніх, абсолютною більшістю голосів діяльність директора В.Л. Онищука оцінено позитивно.




95 переглядів0 коментарів
bottom of page