top of page
Пошук
  • lizeymilitary

День Героїв Небесної Сотні

Оновлено: 21 лют. 2022 р.

20 лютого в Україні відзначатимуть День Героїв Небесної Сотні.

Революція Гідності стала новою сторінкою в історії України. Подвиг Героїв Небесної Сотні назавжди закарбований в літописі української нації, у свідомості кожного з нас. Ми повинні шанувати пам'ять та подвиг тих людей, які не скорились обставинам, відстояли свою позицію, стали новим символом незалежності України та назавжди залишаться прикладом героїзму і патріотизму.

Сьогодні, 18 лютого на честь пам’яті Героїв Небесної Сотні у Новоград-Волинській міській територіальній громаді відбулася хода Гідності та церемонія вшанування Героїв Небесної Сотні. В заході взяли участь працівники та вихованці нашого ліцею.

Також, з метою вшанування Героїв Небесної Сотні, вихователями ліцею було організовано та проведено меморіальний захід "Герої не вмирають".

Схиляємо голови перед тими, хто віддав своє життя за свободу та незалежність рідної землі. Цінуймо та усвідомлюймо героїчний вчинок активістів Майдану, адже вони проклали шлях до нового, європейського вектору розбудови України! Пам’ятаймо усіх, хто власним життям продемонстрував жертовне прагнення жити у незалежній країні.

Герої не вмирають! Вони залишаються небесними захисниками нашої держави!

Вічна пам'ять і слава Героям! Слава Україні!













180 переглядів0 коментарів
bottom of page