top of page
Пошук
  • lizeymilitary

2 жовтня – День працівників освіти!

Традиційно у першу неділю жовтня освітяни святкують своє професійне свято – День працівників освіти. З цієї нагоди у Новоград-Волинському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою відбулися заходи.

Для працівників ліцею була організована концертна програма, під час якої зі сцени лунали слова вдячності та щирі побажання. Вихованці ліцею підготували чудові вітання, а також танцювальні та музичні номери.

Також, присутніх порадували виступи запрошених гостей: військовослужбовця Віктора Дідковського і танцювального колективу ""La prima" під керівництвом Таїсії Кондратюк.

З вітальним словом виступив директор ліцею Віктор Онищук, який висловив вдячність колективу ліцею в цілому та вручив Грамоти і Подяки працівникам, які за підсумками 2021-2022 навчального року, зробили вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання молодого покоління.

Велика шана всім вчителям, які попри важку годину знаходять сили вчити наших дітей. Пам’ятайте, що саме ваше слово знаходить відлуння у душах дітей, яким відбудовувати і розвивати нашу Україну.

Усім освітянам щиро бажаємо миру й перемоги. Нехай ваша душа живе в радості, а серце б’ється з любов’ю і натхненням. І нехай у найскрутніший час віра в краще не покине вас.









214 переглядів0 коментарів
bottom of page