top of page
Пошук
  • lizeymilitary

16 лютого - Всеукраїнський День єднання

Сьогодні в Україні вперше відзначається День єднання – свято, яке символізує силу духу українського народу, нашу здатність разом спокійно та впевнено протистояти будь-яким викликам.

День єднання оголошено Указом Президента України Володимира Зеленського для посилення консолідації українців, зміцнення їхньої стійкості на тлі зростання гібридних загроз, пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

З цієї нагоди у Новоград-Волинській міській територіальній громаді відбулася загальногромадська патріотична акція, яка об’єднала новоград-волинців у їх незламному прагненні до миру та злагоди. Педагогічний колектив та усі ліцеїсти Новоград-Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою долучитися до цієї акції. Почесне право нести Державний прапор України було надано вихованцям ліцею.

Єдність – це спільні цінності та цілі. Для нас це – свобода, демократія і європейське майбутнє. Це відчуття захисту і безпеки у теплих та освітлених домівках. Це здатність чинити опір і протистояти в час небезпеки. Кольори нашого Прапору в наших серцях! Слава Україні! Ми єдині, а значить – непереможні!












163 перегляди0 коментарів
bottom of page