top of page
Пошук
  • lizeymilitary

14 жовтня українці відзначають величні свята



Адміністрація ліцею вітає усіх з Днем захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці, Українського козацтва і Днем створення Української повстанської армії!

14 жовтня є знаменним для українців днем, оскільки тісно переплітає історичне минуле та наше сьогодення. Здавна Пресвята Богородиця була заступницею українського козацтва, а свято пов’язували з такими поняттями, як військова честь, звитяга, мужність, захист кордонів і рідної землі.

Минає 233 дні як окупант здійснив повномасштабне вторгнення на нашу суверенну, незалежну країну, але завдяки мужності, безстрашності та хоробрості наших оборонців - плани підступного ворога не мають успіху. Наші славетні захисники та захисниці від початку сучасної російсько-української війни зі зброєю в руках у лавах Збройних Сил, Національної гвардії, правоохоронних органів і добровольчих формувань, рятувальники, волонтери, демонструють всьому світові незламність та нескореність духу українців.

Сьогодні, увесь народ став єдиним тилом для тих, хто захищає нашу країну.

Дорогі захисники та захисниці України, наша вдячність до вас не має меж! Дякуємо кожному та кожній, хто боронить нашу рідну землю, нашу свободу та наше майбутнє. Ви наша гордість та надія!

Молимося про всіх, хто зараз на полі бою, хто лікується від поранень чи перебуває у полоні — за ваше здоров’я та повернення додому. Ми завжди будемо носити у серці пам’ять про наших героїв, які віддали життя за Україну!

Нехай День захисників та захисниць України завжди святкується під покровом мирного неба!

Ми неодмінно переможемо! Слава Україні та ЗСУ!

36 переглядів0 коментарів
bottom of page