top of page
Пошук
  • lizeymilitary

1 вересня - День знань і старту нового навчального року


Новий навчальний рік 2022/2023 розпочинається у важкий для нас час, коли в країні триває війна. Освітній фронт є теж надзвичайно важливим та особливим, адже саме в його тилу – діти, а в їх обличчях майбутнє країни.

Розуміючи всі виклики сьогодення і враховуючи всі обставини, в яких починається навчальний рік, доводиться гідно тримати свій фронт і робити усе можливе, щоб кожна дитина мала можливість здобувати освіту.


Сьогодні у Новоград-Волинському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою відбулися заходи з нагоди Дня знань та початку навчального року.

З промовою до присутніх звернувся директор ліцею Віктор Онищук, який привітав усіх з початком навчання, побажав ліцеїстам бути відданими обраному шляху та наполегливими в освоєнні обраної професії.

Також на захід був запрошений настоятель Свято-Петро-Павлівської православної церкви отець Микола, який благословив ліцеїстів на навчання та провів обряд освячення.

Нехай цей навчальний рік стане роком великих починань, досягнення нових вершин, а перемоги на фронтах знань, успіхи та прагнення до знань будуть вашими постійними супутниками. Бажаємо впевнено йти назустріч до цілей і робити нові відкриття.

Щиро дякуємо всім, хто виконує свою роботу на високому професійному рівні, зацікавлено і творчо. Бажаємо всім нам в новому навчальному році виключно успішних та результативних кроків на шляху творення нової мирної України для теперішніх й майбутніх поколінь!



82 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page