top of page
Пошук
  • lizeymilitary

Посвята та складання клятви новоприбулих ліцеїстів

Оновлено: 7 лист. 2022 р.

У Новоград-Волинському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою відбувся найбільш пам’ятний у житті кожного вихованця захід - посвята та складання клятви новоприбулих ліцеїстів.

Ця подія є традиційною в історії навчального закладу, першим кроком ліцеїстів на шляху до усвідомлення громадянської відповідальності перед Батьківщиною.

З цієї нагоди до ліцею завітали почесні гості: начальник районної військової адміністрації Іван Туровський, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, представники Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова та голова Новоград-Волинської районно-міської організації ТСОУ Любов Бочковська, які привітали ліцеїстів з важливою подією.

Прозвучав Гімн України – і за командою директора Віктора Онищука, вихованці ліцею вишикувалися та приступили до складання клятви. Потому відбулася церемонія вручення посвідчення ліцеїста, під час якої першокурсники скріпили клятву особистим підписом. Також, кожен ліцеїст отримав на згадку текст клятви, як нагадування про обов’язки справжнього патріота своєї Держави.

Офіційна частина була завершена урочистим проходженням з патріотичними гаслами, під час якого ліцеїсти продемонстрували відмінний стройовий вишкіл. Після цього відбулася презентація на навчальних локаціях, де проходили підготовлені представниками ЖВІ показові та практичні заняття, згідно програми національно-патріотичного виховання. Також, за сприяння Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова, відбувся урок з профорієнтації, під час якого ліцеїстам було надано змістовну інформацію щодо умов вступу до інституту, організації навчального процесу курсантів, навчальної та матеріальної бази.

Вітаємо наших першокурсників та віримо, що вони з гордістю нестимуть почесне звання ліцеїста. Бажаємо кожному віри та вірності собі, близьким і Україні, мирного неба, світлої надії та Божого благословення.


Адміністрація ліцею висловлює щиру вдячність інтернет провайдеру HomeNet за спонсорську підтримку - подарований з нагоди посвяти ліцеїстів сертифікат на безкоштовне підключення інтернету в бомбосховище з Wi-Fi роутером.




















727 переглядів0 коментарів
bottom of page